Afspraak maken of meer informatie?06-16383602

Acne

Pukkels, puistjes, mee-eters en acnelittekens op de huid. Iedereen heeft er weleens mee te maken. Niet alleen in de pubertijd, maar het is een huidaandoening die op iedere leeftijd voorkomt. Meestal in het gezicht, maar ook op de rug, borst of schouders. Met een effectieve, zuiverende behandeling of peeling kunnen we de verschijnselen van acne heel goed verminderen.

Behandelingen

Acnebehandeling met verzorging
Reserveren
Fruitzuurpeeling
Reserveren
Microdermabrasie
Reserveren
Bio-peeling
Reserveren
Foto shop

Wat is acne?

Acne is er in ontzettend veel variaties en medische benamingen. Maar de meest gebruikte term is toch wel: (jeugd)puistjes of acne vulgaris. Ook de kenmerken van acne zijn bekend: rode bultjes, mee-eters en soms flinke ontstekingen. Met als gevolg zelfs huidoneffenheden of acnelittekens. Acne uit zich bij jong en oud, man en vrouw. Maar altijd even vervelend en storend. Dat begrijpen wij als geen ander.

Foto shop

De acnebehandeling(en)

Acne kan je flink onzeker maken. Of doet zelfs pijn. Daar wil je natuurlijk graag vanaf. Maar hoe? Misschien heb je al heel wat ‘wondermiddeltjes’ geprobeerd of zelf je dieet aangepast. Maar wat als niets lijkt te helpen? Met een natuurlijke, effectieve behandeling of peeling kunnen we de verschijnselen heel goed verminderen.