Afspraak maken of meer informatie?06-16383602

Huidverbetering

Verslapping, vaalheid, een doffe uitstraling, rimpels, roodheden en lijntjes komen regelmatig voor. Met wat extra aandacht kunnen we jouw huid in een betere conditie brengen. Met gezichtsbehandelingen, peelings, bindweefselmassages en pure producten afgestemd op jouw huid. Daarmee gaan we verder waar huidverzorging ophoudt.

Behandelingen

Microneedling
Reserveren
Rosacea treatment
Reserveren
Bindweefselmassage
Reserveren
Bio-peeling
Reserveren
Microdermabrasie
Reserveren
Combi-behandeling
Reserveren
Spot-away behandeling
Reserveren
Couperose behandeling
Reserveren
Foto shop

Bindweefselmassage

Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt bindweefsel onze organen, gewrichten en spieren. Het beschermt tegen infecties, speelt een grote rol bij het wondgenezingsproces, isoleert en transporteert zuurstof, voedings- en afvalstoffen. Je bindweefsel kan dus wel een extra boost gebruiken! Een bindweefselmassage bij Scorel No37 is een massage die huidverbeterend werkt. Zo maken we littekenweefsel losser, een verslapte huid steviger, laten we een slecht doorbloede huid stralen en verminderen we rimpels.

Foto shop

Hyperpigmentatie

Vlekjes, sproetjes en soms ongewilde onzuiverheden. Ofwel: hyperpigmentatie. Het zijn lichtbruine tot zwarte vlekjes of plekjes van elke vorm of maat, die soms alleen en soms in groepen verschijnen. Op je handen, armen, decolleté, maar vooral ook in je gezicht kun je last krijgen van pigmentvlekken. Met behulp van peelings kunnen we jouw huid verbeteren en hyperpigmentatie vervagen.

Foto shop

Rosacea

Vooral de wangen en de neus krijgen een rode kleur en er zijn kleine uitgezette bloedvaatjes te zien. Typisch voor de chronische huidaandoening rosacea, die gelukkig goed te behandelen is. Zo zorgen we er met milde, reinigende en verzorgende behandelingen voor dat de huid rustiger wordt en minder rood ziet. Natuurlijk adviseren wij je ook welke producten je thuis het best kunt gebruiken voor optimaal resultaat.