Afspraak maken of meer informatie?06-16383602

Ontharen

Iedereen heeft haren op het lichaam. Het is genetisch vastgelegd hoe deze haarzakjes over het lichaam zijn verspreid en welk soort haar eruit groeit. Beharing is niet voor iedereen even prettig en mensen kunnen zich schamen voor beharing op bepaalde plekken. Met een waxbehandeling kunnen we om medische en cosmetische redenen (over)beharing heel goed verwijderen.

Behandelingen

Definitief ontharen – IPL
Reserveren
Bikinilijn
Reserveren
Oksels
Reserveren
Armen
Reserveren
Onderbenen
Reserveren
Hele benen
Reserveren
Gezicht
Reserveren
Foto shop

Waxen op natuurlijke wijze

Waxen is een van de beste methodes om lichaamshaar te verwijderen en biedt in vergelijking met andere methodes veel voordelen. Door onze unieke wax is waxen mogelijk voor iedereen. En het is daarnaast een van de meest natuurlijke behandelingen om te ontharen. Zo heb je na de behandeling niet langer last van harde stoppels, huidirritaties en haaringroei én blijven haren veel langer weg.

Foto shop

Definitief ontharen – IPL

Ben jij het ook zo zat om te scheren, epileren, harsen of waxen? Wil je geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op je benen, rug, bikinilijn of oksels? Dan is de IPL-methode van MedCos zeker iets voor jou! Reken definitief af met je ongewenste haargroei.

Voordelen van MedCos IPL-ontharing:

– nooit meer scheren, harsen, epileren of waxen
– geen ingegroeide haartjes of stoppels
– haarreductie van 80-90% na gemiddeld 8 behandelingen
– kwaliteit en optimale veiligheid
– vrijwel geheel pijnloos

 

Voordelen ten opzichte van andere IPL-methoden:

– geen gebruik van plakkerige gel tijdens de behandeling
– sneller dan andere systemen (benen in 30 minuten in plaats van 1,5 uur)
– de MedCos partners zijn professioneel opgeleid
– de machine is in Nederland ontwikkeld en is veilig en effectief
– transparante voorlichting over de (on)mogelijkheden

IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. Definitief ontharen is eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk op elk lichaamsdeel met de MedCos IPL-methode. Het is bovendien snel.

In totaal heeft u zo’n acht behandelingen nodig voor het beste resultaat. Voor een optimaal en langdurig effect adviseren wij één onderhoudsbehandeling per jaar.