Afspraak maken of meer informatie?06-16383602

(Medisch) Pedicure

Aandacht besteden aan gezichtsverzorging vinden we vaak heel normaal, maar we vergeten vaak onze voeten. Toch is de gezondheid van onze voeten van grote invloed op hoe we ons voelen. Onze voeten dragen ons de hele dag. Regelmatige voetverzorging helpt eventuele klachten te voorkomen. Zo hebben we verschillende cosmetische en medische pedicurebehandelingen.

Behandelingen

Fungicheck
Reserveren
Pedicurebehandeling 30 minuten
Reserveren
Pedicurebehandeling 45 minuten
Reserveren
Pedicure deelbehandeling
Reserveren
Pedicurebehandeling
Reserveren
Nagelreparatie
Reserveren
Nagelreparatie & gellak
Reserveren
Foto shop

Cosmetische pedicure

Een cosmetische pedicure bij Scorel No37 is de perfecte manier om je voeten en teennagels weer helemaal terug in shape te krijgen. Van een heerlijke voetmassage tot een diep exfoliërende scrub. Na deze voetverzorging zijn je voeten weer in topconditie en ben jij totaal ontspannen. Laat je teennagels bijvoorbeeld eens lakken met onze gellak. Deze lak is supersterk en je hebt er wel twee weken plezier van. Voor gewoon mooie voeten!

Foto shop

Medische pedicure

Een likdoorn, ingegroeide nagel, blaren, schimmelnagels of risicovoeten ontstaan ten gevolge van bijvoorbeeld reuma, diabetes en ouderdom. Huid- en nagelaandoeningen die je dagelijks leven vervelend beïnvloeden. Onze medische pedicurebehandelingen zijn erop gericht om (kleine) klachten weg te nemen om grotere te voorkomen. Bij Scorel No37 beschikken we over een erkend diploma en werken we volgens strikte hygiënerichtlijnen. Wij dragen vakkundige zorg voor de algemene gezondheid van jouw voeten.

 

Behandelingen bij reuma- of diabetespatiënten worden vergoed via de basis- of aanvullende zorgverzekering.

Aangesloten bij ProVoet

Scorel No37 is aangesloten bij de brancheorganisatie voor de pedicure. De pedicures die zijn aangesloten bij ProVoet staan voor kwaliteit en hygiëne.