Afspraak maken of meer informatie?06-16383602

Huidverzorging

Je gezicht. Hét deel van je lichaam met al die specifieke kenmerken en eigenschappen. Je wordt herkend door dat gezicht. Je emotie wordt eraan afgelezen. Je gezicht, dat ben jij en dat koester je! Bij Scorel No37 hebben we diverse behandelingen waarbij je je huid ultiem verzorgt. Van een snelle oppepper tot een super-relax- behandeling. Jij vertelt waar je mee zit, wij verzorgen en verwennen.

Behandelingen

Relax by Scorel
Reserveren
Super Relax by Scorel
Reserveren
Express
Reserveren
Intake / eerste afspraak
Reserveren
Foto shop

De kracht van de natuur

Die mooie huid van jou is het grootste orgaan van je lichaam! Het is het levende, ademende jasje dat je helpt bij de warmteregulatie van het lichaam en het uitscheiden van gifstoffen en chemicaliën. Belangrijk om ‘m goed gezond te houden dus! In niet-natuurlijke huidverzorging zitten een hoop ingrediënten die je eigenlijk niet op je huid zou willen smeren. En die dat ’jasje’ uit balans brengen. Wij van Scorel No37 geloven in de kracht van natuurlijke ingrediënten en pure huidverzorgingsproducten. De natuur heeft namelijk alle ingrediënten in huis voor een mooie en gezonde huid. Van pure plantaardige oliën en krachtige plantenextracten, tot fruitzuren en etherische oliën.

Foto shop

Anti-Aging

Een slappe huid, rimpels, fijne lijntjes en vlekjes. Huidveroudering is een normaal verschijnsel en is onvermijdelijk bij alle mensen. Bij Scorel No37 kunnen we dit verouderingsproces van de huid uitstellen, stoppen of vertragen. Zónder dat daar fillers of een plastisch chirurg aan te pas komen. Zo hebben we verschillende behandelingen voor huidverjonging.

Behandelingen

Dermatude
Reserveren
Fruitzuurpeeling
Reserveren
Nutri Peptide
Reserveren
Bindweefselmassage
Reserveren
Microneedling
Reserveren
Combi-behandeling
Reserveren
Zuurstofbehandeling / Carboxy treatment
Reserveren
Micro dermabrasie
Reserveren
Foto shop

Bindweefselmassage

Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt bindweefsel onze organen, gewrichten en spieren. Het beschermt tegen infecties, speelt een grote rol bij het wondgenezingsproces, isoleert en transporteert zuurstof, voedings- en afvalstoffen. Je bindweefsel kan dus wel een extra boost gebruiken! Een bindweefselmassage bij Scorel No37 is een massage die huidverbeterend werkt. Zo maken we littekenweefsel losser, een verslapte huid steviger, laten we een slecht doorbloede huid stralen en verminderen we rimpels.