Afspraak maken of meer informatie?06-16383602

Make-up

Make-up is net als jouw kledingkeuze heel erg persoonlijk. Sommigen gebruiken het dagelijks, anderen af en toe. De een houdt van naturel, de ander pakt graag uit. Make-up helpt om je te uiten en geeft je meer zelfvertrouwen. Maar je moet maar net weten welke producten bij jouw huidtype passen, hoe je het moet aanbrengen en welke punten je wilt accentueren. Wij helpen je daar graag bij met een uitbreid make-upadvies.

Behandelingen

Make-upadvies
Reserveren
Bruidsmake-up
Reserveren
Foto shop

Minerale make-up voor elk huidtype

Minerale make-up is gemaakt van materialen gewonnen uit onze aarde. De hoofdingrediënten worden gemalen tot kleine, glinsterende deeltjes die zijn bewerkt voor gebruik op onze huid. Sinds de oudheid worden deze mineralen gebruikt voor zelfversiering. Sindsdien hebben moderne technieken minerale make-up ontwikkeld tot een echt wonderbaarlijk product. Producten die zorgvuldig zijn ontworpen om óók de gevoelige huid er gezond uit te laten zien. Beter voor jezelf en de planeet!

Gratis Huidscan

Jij bent uniek. En daarmee is ook jouw huidtype uniek. Daarom geven wij je een gratis huidscan om je te helpen je huidtype te leren kennen. Zo kunnen we samen je huid optimaal behandelen en verzorgen.

Gratis huidscan
Susanne Gelissen Huidspecialiste
Foto gratis huidscan