Afspraak maken of meer informatie?06-16383602

Scorel No.37, uw beautysalon Oosterhout!

Jouw beautysalon Oosterhout. Voor Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Foto shop

Ben je op zoek naar een beautysalon Oosterhout?

Ben je op zoek naar een beautysalon Oosterhout waar je terecht kunt voor een fijne gezichts- en voetenbehandeling? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Scorel No.37. Scorel No.37 biedt al zijn klanten graag verschillende diensten aan die aansluiten bij jouw wensen. Bij Scorel No.37 hebben we een ruim aanbod van verschillende diensten voor een schoonheidsbehandeling en gezichtsbehandeling. Van een snelle oppepper voor je gezicht, tot een super ontspannende verzorging tot in de puntjes met de super relax ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn mooi centraal gelegen in Oosterhout waardoor wij goed te bereiken zijn. Ben je benieuwd naar ons ruime aanbod van verschillende beautybehandelingen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door ons aanbod en plan direct je afspraak in.

Foto shop

Beautysalon Oosterhout voor tips & adviezen!

Scorel No.37 bied haar klanten een zeer uitgebreid aanbod aan diensten zoals manicure, pedicure, wellness  schoonheidsbehandelingen. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden waardoor zowel mannen en vrouwen bij ons terecht kunnen voor fijne behandelingen. Wij bieden diverse gezichts- en voeten behandelingen aan die aansluiten bij jouw wensen. Van een heerlijke ontspannen gezichtsbehandelingen tot het verwijderen van lastige eeltplekken ben je bij ons in goede handen. Welke behandeling je ook kiest, wij bieden kwaliteit voor een betaalbare prijs en professioneel, vakkundig en eerlijk advies. Wij werken met de beste merken die wij ook voor onszelf gebruiken. Daardoor kunnen wij onze klanten de kwaliteit aanbieden die wij garanderen. Nadat je een behandeling bij ons hebt gehad, loop je met vele tips en adviezen weer naar buiten. We houden ervan om je te helpen bij de dagelijkse verzorging van jouw huid want we snappen dat je niet elke dag naar ons toe kunt komen. Een gezonde huid zonder acne, littekentjes, puistjes of putjes met zo min mogelijk rimpels kunnen wij samen met jouw realiseren. Wij werken aan huidverbetering in een ontspannen ambiance.

Foto shop

Beautysalon Oosterhout: ook voor wellness & gezichtsmassage

Heb je last van acne, een onzuivere huid of een ingegroeide teennagel? Neem dan snel een kijkje op deze website. Wij werken te allen tijde op afspraak. Je kunt online een afspraak inplannen zodat je altijd een tijd kunt kiezen die het beste bij jouw agenda past. Bij al onze behandelingen treft je een afspraakbutton aan waar je online met je agenda in de aanslag jouw behandeling kunt inplannen. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. ​​​​​​