Afspraak maken of meer informatie?06-16383602

Scorel No.37, voor jouw gezichtsbehandeling Oosterhout!

Voor jouw Gezichtsbehandeling Oosterhout. Voor Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Foto shop

Ben je op zoek naar een gezichtsbehandeling Oosterhout?

Ben je op zoek naar een fijne, diep reinigende gezichtsbehandeling Oosterhout? Zoekt dan niet verder. Wij heten je van harte welkom in het centrum van Oosterhout bij Scorel No.37. Een gezonde huid zonder acné, littekentjes, puistjes of putjes is een must voor iedereen. Het is ons doel en onze missie om samen met jou de ongemakken en imperfecties aan te pakken. Puntjes waar je last van hebt, plekjes op de huid die je storen of pijnlijke lichaamsdelen. Wij gaan graag met jou aan de slag. Bij Scorel No.37 doen we meer dan alleen behandelen. Wanneer je de salon uit gaat, heb je ook nog eens tips, advies en kennis over jouw specifieke huid te pakken. Ben je benieuwd naar onze gezichtsbehandelingen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen door de vele behandelingen die wij je aan kunnen bieden. Je kan direct online je gewenste afspraak met ons inplannen.

Foto shop

Schoonheidssalon Oosterhout voor tips & adviezen!

Bij Scorel No.37 werken wij aan huidverbetering in een ontspannen ambiance. Voor welke behandeling je ook komt, wij nemen graag de tijd voor je. Bij Scorel No.37 hebben we een keur aan keuze voor een schoonheidsbehandeling, gezichtsbehandeling. Van een snelle oppepper voor je gezicht tot een super ontspannende verzorging tot in de puntjes met de Super Relax. Het gezicht is het eerste lichaamsdeel waarvan de huid direct bloot staat aan de elementen. Denk maar aan de zon, de wind en de regen. Door je huid goed te verzorgen kun je veel kraaienpootjes en onzuiverheden tegen gaan. Na het behandelen van jouw huid geven we je ook nog altijd tips mee en kan je diverse producten bij ons kopen. Wij werken in de schoonheidssalon alleen met topproducten die hun dienst hebben bewezen. Dit zijn producten die we zelf ook gebruiken en waarvan we de werking begrijpen, hebben ervaren en de toepassing uitstekend weten. Deze producten worden ook geadviseerd voor thuisgebruik en sluiten perfect aan op de behandeling die je van ons hebt gehad.

Foto shop

Gezichtsbehandeling Oosterhout: voor wellness & gezichtsmassage

Een gezonde huid zonder acne, littekentjes, puistjes of putjes. Zo min mogelijk rimpels, jeugdig en stralend van gezondheid. Wie wil dat nou niet? Samen pakken we ongemakken en imperfecties aan. We zijn ervan overtuigd dat bijna alles op te lossen is wanneer je er aandacht aan besteed. Bij Scorel No.37 doen we meer dan alleen behandelen. Wanneer je de salon uit gaat, heb je ook nog eens tips, advies en kennis over jouw specifieke huid te pakken. We werken in de schoonheidssalon alleen met topproducten die hun dienst hebben bewezen. Producten die we zelf ook gebruiken. Zo kun je thuis ook de heerlijke producten ervaren die wij gebruiken in onze salon. Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om de behandelingen thuis door te zetten. Wij raden het je daarom ook aan om met regelmaat bij ons langs te komen, zodat wij jou keer op keer kunnen voorzien van professioneel advies en kunnen bekijken of de behandelingen en producten ook werken voor jouw huid.

Afspraak maken voor een gezichtsbehandeling Oosterhout?

In onze fijne salon ben je van harte welkom om te genieten van een ontspannen massage en verschillende behandelingen. Van het reinigen van je huid tot aan het professioneel adviseren ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs en laat je lekker in de watten leggen. Via onze website kun je handmatig een afspraak bij ons inplannen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken en plannen wij graag een afspraak voor je in. Een ontspannen en goede gezichtsbehandeling Oosterhout plan je in bij Scorel No.37.