Afspraak maken of meer informatie?06-16383602
Foto shop

Huidverbetering Oosterhout? Scorel no. 37!

Heb je interesse voor huidverbetering in Oosterhout? Denk je dat je huid baat heeft bij een huidverbetering in Oosterhout? Je bent bij Scorel no. 37 op de juiste plek! Wij zijn ervan overtuigd dat we jouw huid een goede boost kunnen geven en dat we kunnen werken aan jouw huidverbetering in Oosterhout. Je gaat bij ons weer stralend de deur uit door onze professionele huidbehandeling en optimale adviezen over huidverzorging, de juiste producten en onze beste adviezen. Scorel no. 37 zorgt voor jou zoals we voor onszelf zorgen! In een ontspannen ambiance ontvangen wij graag zowel vrouwen als mannen voor huidverbetering in Oosterhout. Je vindt onze schoonheidssalon mooi centraal gelegen, waardoor wij goed te bereiken zijn. Kom je met de auto, dan kun je voor de deur parkeren! Scorel no. 37 beschikt over een uitgebreid aanbod aan diensten, zoals manicure, pedicure, wellness en schoonheidsbehandelingen, met als specialisatie huidverbetering in Oosterhout.

Foto shop

Gratis huidscan voor huidverbetering Oosterhout

Ieder mens is uniek en zo is ook ieder huidtype uniek. Daarom is het belangrijk om je huidtype te leren kennen en te ontdekken wat jouw huid nodig heeft. Scorel no. 37 biedt jou een gratis huidscan aan om je huidtype te bepalen. Alleen zo kunnen we je huid optimaal behandelen en verzorgen. Jouw huid is als een levende, ademende jas, die helpt bij de warmteregulatie van je lichaam en bovendien bij het uitscheiden van gifstoffen en chemicaliën. Het is dan ook belangrijk om je huid gezond te houden en een behandeling voor huidverbetering in Oosterhout te nemen. Geef jouw huid wat het nodig heeft; het is het grootste orgaan wat je hebt! Kennen we je huidtype, dan kijken we naar de uitstraling, of de huid vaal is of vlekkerig en of er sprake is van verslapping of rimpels. Door onze gezichts- en huidbehandelingen, peelings en bindweefselmassages zijn wij in staat om jouw huid weer in betere conditie te brengen. Je zit meteen lekkerder in je vel! Voor jouw huidverbetering maken wij gebruik van de kracht van de natuur. Daarmee bedoelen we dat wij gebruik maken van de kracht van natuurlijke ingrediënten en pure huidverzorgingsproducten. Voor een mooie en gezonde huid gebruiken wij dan ook de beste merken, van pure plantaardige oliën en krachtige plantenextracten tot fruitzuren en etherische oliën.

 

Foto shop

Meer informatie over Scorel no. 37

In onze salon ben je naast huidverbetering ook van harte welkom voor advies over je make-up, ontharing, pedicure en manicure. We helpen je met anti-aging en ook met acne. We bieden je daarnaast bindweefselmassage aan, om je lichaam een goede oppepper te geven. Neem een kijkje in ons aanbod op de website! Belangrijk om te noemen is dat wij je kwaliteit bieden tegen een betaalbare prijs. Wij zijn vakkundig, werken alleen met de beste merken en geven je een eerlijk advies. We werken samen ProVoet (Landelijke Organisatie voor de Voetverzorger/Pedicure, Boozt Natural Cosmetics en Dermatude, the facelift alternative. Zoek je meer informatie over een bepaalde behandeling? Neem gerust vrijblijvend contact met ons! Heb je al een behandeling gevonden, dan kun je direct online via deze website een afspraak maken.