Afspraak maken of meer informatie?06-16383602

Scorel No.37, jouw pedicure Oosterhout!

Jouw Pedicure Oosterhout. Voor Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Ben je op zoek naar een pedicure Oosterhout waar je jouw voeten kan laten verzorgen? Loop je veel op blote voeten, heb je last van eelt of vind je het fijn om je teennagels mooi te laten lakken? Wat de reden ook mag zijn; je bent van harte welkom bij Scorel No.37. Scorel No.37 is dé pedicure Oosterhout waar je terecht kunt voor oneffenheden aan je voeten. Wij zijn gevestigd in het centrum van Oosterhout en daardoor gemakkelijk te bereiken. Scorel No.37 biedt jou graag haar jarenlange ervaring aan in het verzorgen van jouw voeten. Wij begrijpen als geen ander dat je in de zomermaanden met mooie voeten het strand wilt betreden, er stunning uit wil ziet in je open schoenen op een feestje of dat je gewoon verzorgde voeten wil, omdat ze je de hele dag dragen. Scorel No.37 is jouw medische pedicure Oosterhout voor totale voetverzorging. Bij Scorel No.37 zijn we ervaren en gedreven in het mooi maken van jouw voeten. Naast de natuurlijke verzorging van zool, tenen en nagels, zijn we ook het adres voor net dat stukje extra beauty. Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor het lakken van je nagels. Lakken voor een gelegenheid of gellak die je maanden verzekert van een kleurtje dat zijn glans houdt is bij ons orde aan de dag. Ben je benieuwd naar onze behandelingen als pedicure Oosterhout of wil je meer weten over de mogelijkheden voor het verzorgen van jouw voeten? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen door onze behandelingen en plan direct een afspraak bij ons in. Jouw voeten verdienen een fijne behandeling, zodat ook jij lekker kan ontspannen. 

Foto shop

Cosmetische pedicure in Oosterhout

Scorel No.37 is lid van ProVoet, waardoor wij met de juiste producten jouw voeten de beste boost kunnen geven. We helpen jou om jouw voeten in optimale staat te krijgen en te houden. Onze voeten dragen ons de hele dag, we rekenen op ze. Door allerlei manieren van belasten, hebben voeten veel te verduren. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is als je dagelijks last hebt van zere of vermoeide voeten. Doordat je voeten iedere dag in beweging zijn en je je voeten niet altijd kunt laten rusten, is het prettig dat je goed voor je voeten zorgt en laat zorgen. De specialisten van Scorel No.37 bieden jou dé oplossing voor het verzorgen van jouw voeten. Wij werken met de beste merken en werken alleen met producten die wij ook voor onszelf gebruiken. Hierdoor ben je verzekerd van goede producten en zul je merken dat je voeten weer gaan stralen. Door de jaren heen hebben wij onze behandelingen steeds verder uit kunnen breiden, waardoor wij onze klanten vandaag de dag een ruime keuze aan kunnen bieden in verschillende pedicure behandelingen. Neem een kijkje bij onze behandelingen zoals de Funghicheck, nagelreparatie, een pedicure behandeling van 30 minuten of een pedicure deelbehandeling. Welke behandeling je ook kiest, wij bieden kwaliteit voor een betaalbare prijs en professioneel, vakkundig en eerlijk advies. We werken in onze pedicure salon alleen met topproducten, die hun dienst hebben bewezen. Producten die we zelf ook gebruiken. Deze producten worden ook geadviseerd voor thuisgebruik en sluiten perfect aan op de behandeling die je van ons hebt gehad.

Voorkom klachten door tijdig bezoek aan een pedicure Oosterhout

Onze voeten worden iedere dag belast. Te krappe schoenen, open schoenen, lopen op blote voeten. De hele dag worden wij gedragen door onze voeten en die kunnen vermoeid raken. Door je voeten met regelmaat te verzorgen kun je voorkomen dat je voeten vermoeid raken, kapot gaan of pijn gaan doen. Goede schoenen zijn een essentiële bijkomstigheid, maar wat als je op vakantie wilt genieten van het zand tussen je tenen of wilt pootje baden in het zwembad? Bij Scorel No.37 weten wij daar wel raad mee. Je kunt bij ons diverse behandelingen boeken om je voeten goed te verwennen. Het verwijderen van likdoorns of eelt is aan de orde van de dag, maar ook het mooi maken van teennagels is wat wij graag doen. Na het behandelen en/of lakken van jouw nagels, kunnen wij je een welverdiende voetenmassage geven. Een massage met rustgevende oliën. Dit is heerlijk ontspannend en goed voor de doorbloeding van jouw prachtige voeten. De gezondheid van onze voeten van grote invloed, op hoe we ons voelen. Een regelmatig bezoek aan een pedicure voorkomt klachten. Als je dan toch een imperfectie, irritatie of pijnlijke situatie aan je voeten hebt, ben je bij ons aan het juiste adres.

Foto shop

Afspraak maken voor een pedicure Oosterhout?

Scorel No.37 is een salon voor zowel mannen als vrouwen. Natuurlijk weten wij dat vrouwen veel vaker zich de tijd gunnen voor mooie nagels of voor een ontspannende massage maar ook zeker mannen zijn bij ons van harte welkom. Voorkom klachten en plan direct een afspraak bij ons in. Op onze gebruiksvriendelijke website vind je een duidelijk overzicht van onze aangeboden behandelingen. Onze behandelingen kun je telefonisch en online bij ons boeken. Wij werken te allen tijde op afspraak. Bij al onze behandelingen tref je een afspraakbutton aan waar je online met jouw agenda direct een behandeling in kan plannen.