Afspraak maken of meer informatie?06-16383602

Scorel No.37, uw schoonheidssalon Oosterhout!

Jouw schoonheidssalon Oosterhout. Voor Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Foto shop

Ben je op zoek naar een schoonheidssalon Oosterhout?

Ben je op zoek naar een schoonheidssalon Oosterhout waar je kunt genieten van een heerlijke, ontspannende gezichtsbehandeling? Ben je op zoek naar een schoonheidssalon Oosterhout waar je een ruime keuze hebt uit diverse behandelingen die aansluiten bij jouw gelaat? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Scorel No.37. Scorel No.37 is gevestigd in het centrum van Oosterhout en is gemakkelijk te bereiken voor al onze klanten. Jouw huid, jouw gezicht staat heel de dag blootgesteld aan de weersinvloeden van buitenaf. Of het nu regent of dat de zon schijnt, jouw gezicht maakt alles mee. Het is mede daarom een aanrader om zo nu en dan een afspraak te maken bij een schoonheidssalon Oosterhout, die jouw gezicht eens lekker onder handen neemt. Daarnaast is een gezichtsbehandeling ontspannend en kalmerend voor je snoet. Ben je benieuwd naar onze gezichtsbehandelingen of wil je meer weten over de producten die wij gebruiken? Neem dan direct een kijkje op onze website. Daarnaast kan je ons te allen tijde vrijblijvend benaderen voor het stellen van al je vragen. Wij zien je graag in onze schoonheidssalon Oosterhout.

Foto shop

Schoonheidssalon Oosterhout voor meer dan een behandeling

Je huid vraagt om aandacht. Even een oppepper, een gezichtsbehandeling, huidverbetering, manicure of pedicure. De keuze is aan jou. Het is soms al fijn om gewoon even uit te staan en je te laten verzorgen door een expert. Bij Scorel No.37 zit je goed als je je gezicht, je lichaam, handen en voeten lekker laat verzorgen. Van een snelle oppepper voor je gezicht tot een super ontspannende verzorging tot in de puntjes met de Super Relax, bij ons heb je een ruime keuze. Wij zorgen voor jou zoals we voor onszelf zorgen. Wanneer je onze schoonheidssalon uit gaat, ben je ook voorzien van tips, adviezen en kennis om jouw gezicht goed te verzorgen. Na een behandeling bij Scorel No.37 bieden wij jou ook de mogelijkheid aan om thuis je gezicht te verzorgen zoals wij dat in de salon doen. Het is belangrijk dat je ook thuis jouw gezicht de nodige aandacht kan geven. Wij bieden je naast professionele gezichtsbehandelingen dan ook producten aan die je thuis zelf kan gebruiken. Wij zijn een schoonheidssalon voor zowel mannen als vrouwen. Iedereen heeft recht op een schoon en fris gezicht. Jij bent uniek. En daarmee is ook jouw huidtype uniek. Scorel No.37 biedt je een gratis huidscan om je te helpen je huidtype te leren kennen. Zo kunnen we samen je huid optimaal behandelen en verzorgen. Samen gaan we op zoek naar de fijnste producten voor jouw huid, zodat je huid weer gaat stralen.

Foto shop

Schoonheidssalon Oosterhout centraal gelegen en toch gratis parkeren voor de deur!

Naast het behandelen van je gezicht vind je bij schoonheidssalon Oosterhout ook diverse behandelingen voor je voeten. Het kan zijn dat je last hebt van kalknagels, droge voeten, veel eelt of dat je gewoon zo nu en dan je voeten even lekker wil laten masseren en behandelen met fijne oliën. Onze voeten dragen ons de hele dag en het is daarom erg belangrijk dat je ook je voeten goed verzorgt. Aandacht besteden aan gezichtsverzorging vinden we heel normaal, maar we vergeten vaak onze voeten. Scorel No.37 is aangesloten bij Pro Voet. Dit is een brancheorganisatie voor pedicure. De pedicures die zijn aangesloten bij Pro Voet staan voor kwaliteit en hygiëne. Wij werken met de beste producten en zorgen ervoor dat jouw voeten weer als herboren aanvoelen. Welke behandeling je ook kiest, wij bieden kwaliteit voor een betaalbare prijs en geven je professioneel, vakkundig en eerlijk advies. Bij iedere behandeling sluiten we af met een ontspannen voetenmassage. Dit is een massage met rustgevende oliën.

Foto shop

Meer weten over schoonheidssalon Oosterhout, Scorel No.37?

Wil je meer weten over onze fijne behandelingen? Ben je op zoek naar een schoonheidssalon voor mannen en vrouwen, waar je terecht kunt bij een specialist voor een fijne gezichts- of voetenbehandeling? Bij Scorel No.37 ben je aan het juiste adres. Ben je toe aan een ontspannende gezichtsbehandeling of wil je graag van je voetongemakken af? Neem dan direct contact met ons op. Wij ontvangen je graag in onze salon. Op onze gebruiksvriendelijke website kun je direct online jouw gewenste afspraak bij ons inplannen. Bij al onze behandelingen tref je een afspraakbutton, waar je online met jouw agenda in de aanslag jouw behandeling direct kunt inplannen.