Afspraak maken of meer informatie?06-16383602

Scorel No.37, uw schoonheidssalon Oosterhout!

Jouw schoonheidssalon Oosterhout. Voor Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Foto shop

Ben je op zoek naar een schoonheidssalon Oosterhout?

Ben je op zoek naar een schoonheidssalon Oosterhout waar je kunt genieten van een heerlijke, ontspannende gezichtsbehandeling? Ben je op zoek naar een schoonheidssalon Oosterhout waar je een ruime keuze hebt uit diverse behandelingen die aansluiten bij jouw gelaat? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Scorel No.37. Scorel No.37 is gevestigd in het centrum van Oosterhout en is gemakkelijk te bereiken voor al onze klanten. Jouw huid, jouw gezicht staat heel de dag blootgesteld aan de weersinvloeden van buitenaf. Of het nu regent of dat de zon schijnt, jouw gezicht maakt alles mee. Het is mede daarom een aanrader om zo nu en dan een afspraak te maken bij een schoonheidssalon Oosterhout, die jouw gezicht eens lekker onder handen neemt. Daarnaast is een gezichtsbehandeling ontspannend en kalmerend voor je snoet. Ben je benieuwd naar onze gezichtsbehandelingen of wil je meer weten over de producten die wij gebruiken? Neem dan direct een kijkje op onze website. Daarnaast kan je ons te allen tijde vrijblijvend benaderen voor het stellen van al je vragen. Wij zien je graag in onze schoonheidssalon Oosterhout.

Foto shop

Schoonheidssalon Oosterhout voor meer dan een behandeling

Door de jaren heen hebben wij onze behandelingen steeds verder uit kunnen breiden, waardoor al onze klanten vandaag de dag een ruime keuze hebben uit diverse relax- en diepte reinigende behandelingen. De keuze is helemaal aan jou. Vind je het lastig om de juiste behandeling te kiezen? Voordat wij starten met een behandeling, maken wij een behandelplan, samen met jou. We bekijken jouw huidtype en je onzuiverheden. Aan de hand van onze bevindingen kiezen wij onze producten en de juiste behandelingen, die aansluiten bij jouw huid. Van een snelle oppepper voor je gezicht tot een super ontspannende verzorging tot in de puntjes met de Super Relax heb je bij ons een ruime keuze. Je vindt bij ons een ruim aanbod van verschillende gezichtsbehandelingen die aansluiten bij ieder huidtype. Een schoonheidsbehandeling en gezichtsbehandeling van Scorel No.37 is dé manier om te stralen. Wij zorgen voor jou zoals we voor onszelf zorgen. Wanneer je onze schoonheidssalon uit gaat, ben je ook voorzien van tips, adviezen en kennis om jouw gezicht goed te verzorgen. Na een behandeling bij Scorel No.37 bieden wij jou ook de mogelijkheid aan om thuis je gezicht te verzorgen zoals wij dat in de salon doen. Welke behandeling je ook kiest, wij bieden kwaliteit voor een betaalbare prijs en geven je professioneel, vakkundig en eerlijk advies. Wij zorgen ervoor dat je huid er stralender, gezonder en jeugdiger uit zal zien dan ooit tevoren. Het is belangrijk dat je ook thuis jouw gezicht de nodige aandacht geeft. Wij bieden je naast professionele gezichtsbehandelingen dan ook producten aan die je thuis zelf kan gebruiken.

Foto shop

Schoonheidssalon Oosterhout centraal gelegen en toch gratis parkeren voor de deur!

Bij een gezond lichaam wordt niet altijd meteen gedacht aan gezonde voeten. Toch is de gezondheid van onze voeten van grote invloed. Onze voeten dragen ons de hele dag en het is daarom zo belangrijk dat je ook je voeten verzorgd. Het kan zijn dat last hebt van kalknagels, eelt of van likdoorns. Dit kan komen door verkeerde schoenen of omdat jouw voeten gewoon erg gevoelig zijn. Scorel No.37 is aangesloten bij Pro Voet. Wij werken daardoor met de beste producten en zorgen ervoor dat jouw voeten weer als herboren aanvoelen. Ook als je geen last hebt van vervelende oneffenheden of pijnlijke voeten ben je bij ons van harte welkom voor een een pedicure behandeling. Naast het behandelen en masseren van vermoeide voeten kun je bij ons ook terecht voor het lakken van jouw teennagels. Komen de zomerse dagen er weer aan, ga je op vakantie of wil je gewoon goed verzorgde voeten? Plan dat direct een afspraak bij ons in. Bij iedere behandeling sluiten we af met een ontspannen voetenmassage. Dit is een massage met rustgevende oliën. Heerlijk ontspannend en goed voor de doorbloeding van jouw voeten. Een regelmatig bezoek aan een pedicure voorkomt klachten aan je voeten. We zijn ervan overtuigd dat bijna alles op te lossen is wanneer je er aandacht aan besteed.

Foto shop

Meer weten over schoonheidssalon Oosterhout, Scorel No.37?

Wij zijn een schoonheidssalon voor zowel mannen als vrouwen. Iedereen heeft recht op een schoon en fris gezicht, maar ook verzorgde voeten zijn voor mannen en vrouwen belangrijk. Door onze jarenlange ervaringen weten wij precies hoe wij jouw gezicht en voeten moeten behandelen en verzorgen. Je bent bij Scorel No.37 in deskundige en vertrouwde handen. We werken in de schoonheidssalon alleen met topproducten die hun dienst hebben bewezen. Producten die we zelf ook gebruiken. Deze producten worden ook geadviseerd voor thuisgebruik en sluiten perfect aan op de behandeling die je van ons hebt gehad. Ben je overtuigd van onze kennis en professionele behandelingen? Plan dan direct een afspraak bij ons in. Op onze gebruiksvriendelijke website kun je direct online jouw gewenste afspraak bij ons inplannen. Bij al onze behandelingen tref je een afspraakbutton, waar je online met jouw agenda in de aanslag jouw behandeling direct kunt inplannen. Ben je toe aan een ontspannende gezichtsbehandeling of wil je graag van je voetongemakken af? Neem dan direct contact met ons op. Wij ontvangen je graag in onze salon.