Afspraak maken of meer informatie?06-16383602

Scorel No.37, jouw wellness Oosterhout!

Jouw wellness Oosterhout. Voor Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Foto shop

Scorel no. 37: hét adres voor wellness in Oosterhout

Ben je geïnteresseerd in wellness in Oosterhout? Ben je al langer op zoek naar wellness in Oosterhout, omdat je van een uitgebreid aanbod van diensten op het gebied van wellness gebruik wilt maken? Je bent bij Scorel no. 37 aan het goede adres! Scorel no. 37 is een centraal gelegen schoonheidssalon voor wellness in Oosterhout en is daardoor zeer goed bereikbaar. Je kunt zelfs voor de deur parkeren! In onze salon ontvangen we zowel vrouwen als mannen graag. Ons aanbod op de gebieden van pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging is veelomvattend. Lees gauw verder om te zien hoe Scorel no. 37 jou met wellness in Oosterhout van dienst kan zijn!

Foto shop

Gratis huidscan bij onze wellness Oosterhout 

De huid is een levende, ademende jas die helpt bij het uitscheiden van gifstoffen en chemicaliën en bij de warmteregulatie van je lichaam. Het is dus van het grootste belang om je huid gezond te houden. Geef jouw huid wat het nodig heeft; het is het grootste orgaan wat je hebt! Daarbij staat bij onze wellness in Oosterhout perfectie niet voorop, maar juist ondersteuning, zodat je weer lekkerder in je vel komt te zitten. Met de beste behandeling, de juiste verzorging, goede producten en optimale adviezen stap je weer stralend de deur uit! Bij Scorel no. 37 nemen we graag de tijd voor jou tijdens alle behandelingen, zoals het een echte wellness in Oosterhout betaamt. Daaronder valt bijvoorbeeld een heerlijke huidbehandeling. Eerst helpen we jou graag om je huid kennen en gaan we kijken waar jouw huid behoefte aan heeft. Heeft de huid een doffe uitstraling, heb je rimpels, is er sprake van verslapping, vaalheid, rode plekjes of andere lijntjes? Het komt allemaal regelmatig voor en met extra aandacht brengen wij jouw huid weer in betere conditie. Dat doen we door gezichtsbehandelingen, peelings en bindweefselmassages. Omdat ieder mens uniek is, is ook ieder huidtype uniek. We bieden je daarom een gratis huidscan aan om je huidtype te leren kennen. Alleen zo kunnen we bij Scorel no. 37 je huid optimaal behandelen en verzorgen. Dat doen we overigens met behulp van de kracht van de natuur, dat wil zeggen, wij geloven in de kracht van natuurlijke ingrediënten en pure huidverzorgingsproducten. De natuur heeft die gewoon zelf in huis! Voor een mooie en gezonde huid gebruiken wij dan ook de beste merken, van pure plantaardige oliën en krachtige plantenextracten tot fruitzuren en etherische oliën. Bovendien werken we aan jouw huidverbetering in een ontspannen ambiance.


Foto shop

Wellness Oosterhout biedt diverse behandelingen

Bij Scorel no. 37 ben je naast een huidbehandeling ook van harte welkom voor manicure, pedicure en schoonheidsbehandelingen. Verder verzorgen we je make-up, ontharen we op plaatsen waar je geen haargroei wilt. Last van acne of huidveroudering? Ook dat pakken we kundig aan. Verder kunnen we je een bindweefselmassage geven om je lichaam een extra boost te geven. Hieronder belichten we een aantal van onze diensten. Hou daarbij in gedachten dat welke behandeling je ook kiest uit ons grote aanbod aan diensten, manicure, pedicure, wellness of schoonheidsbehandelingen: wij bieden je altijd kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij zijn vakkundig, werken alleen met de beste merken en geven je een eerlijk advies. Kortom: we zorgen voor jou zoals we voor onszelf zorgen! We werken samen met bekende organisaties en merken als ProVoet (Landelijke Organisatie voor de Voetverzorger/Pedicure, Boozt Natural Cosmetics en Dermatude, the facelift alternative.


Manicure bij wellness Oosterhout Scorel no. 37

De hele dag door zijn je handen druk bezig. Werken, het huishouden, boodschappen doen en noem alles maar op. Je handen zijn eigenlijk betrokken bij alles wat je doet, vanaf het opstaan totdat je weer naar bed gaat. Ook weersomstandigheden zijn van grote invloed op je handen. Verzorg ze daarom goed en laat ons jou een manicure behandeling geven. Zo komen je handen, en dus jij ook, weer mooi voor de dag en bovendien zijn ze in goede conditie!

Verzorgende pedicure

Voor een pedicure en zelfs een medische pedicure ben je bij onze salon aan het juiste adres. Onze voeten zijn zo’n beetje het ondergeschoven kindje als het op lichaamsverzorging en lichaamsbehandelingen aan komt, hoewel ze ons wel de hele dag dragen! De gezondheid van je voeten is dus belangrijk, want ze hebben grote invloed op hoe jij je voelt. Daarom is een behandeling prettig en nuttig en bovendien helpt regelmatige voetverzorging eventuele klachten voorkomen. We bieden je verschillende cosmetische en medische pedicurebehandelingen aan met verschillende tijdsduur. Ook deelbehandelingen, nagelreparatie en het aanbrengen van gellak behoort tot ons aanbod. 

Scorel no. 37 tegen huidveroudering

In onze schoonheidssalon pakken we huidveroudering aan onder het mom anti-aging. Huidveroudering hoort er nu eenmaal bij en is een normaal verschijnsel. Toch kun je wat doen aan slappe huid, vlekjes en fijne lijntjes. Wij kunnen het verouderingsproces van jouw huid uitstellen, stoppen of vertragen, zonder het gebruik van fillers of plastische chirurgie. We bieden verschillende behandelingen aan voor huidverjonging zoals dermatude, waarbij actieve werkstoffen in jouw huid worden gebracht, of fruitzuurpeeling, microneedling, een zuurstofbehandeling of een combi-behandeling. 

Meer informatie over wellness Oosterhout

Heb je naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen over wellness in Oosterhout? Zoek je meer informatie over een bepaalde behandeling? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via het formulier op deze website! We helpen je graag verder. Heb je al een behandeling gevonden, dan kun je direct online via deze website een afspraak maken. Tot ziens bij Scorel no. 37!