Afspraak maken of meer informatie?06-16383602

Scorel No.37, jouw wellness Oosterhout!

Jouw wellness Oosterhout. Voor Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Wellness Oosterhout nodig?

Ben je op zoek naar een wellness Oosterhout? Wil je even genieten van een fijne gezichts- of voetenbehandeling? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Scorel No.37. Scorel No.37 is gevestigd in het centrum van Oosterhout en biedt jou graag verschillende behandelingen aan waar je voeten en gezicht van gaan stralen! Je huid vraagt om aandacht en dan is het belangrijk dat je soms even een feel-good-momentje voor jezelf inplant. Bij Scorel No.37 ben je aan het juiste adres voor het vinden van een fijne oppepper, een gezichtsbehandeling, huidverbetering, manicure of pedicure. Gewoon even onderuit in een heerlijke stoel om te relaxen en om even voor jezelf te zorgen. Vandaag de dag krijgt onze huid veel te voorduren. Regen, wind en zonnestralen, er gebeurt van alles gedurende de dag. Daarnaast kan de vochtigheid in huis ook veel aan je huid leveren. Door met regelmaat een fijne gezichtsbehandeling in te plannen zal je huid weer gaan stralen! Heb je last van acne, een onzuivere huid of wil je gewoon even een oppepper? Bij Scorel No.37 weten we precies wat je nodig hebt! Als je de eerste keer bij ons komt, dan bieden we je direct een gratis huidscan aan. Hierdoor kunnen wij direct de vochtbalans meten en bekijken wat jouw huid nodig heeft. Voor het inplannen van een wellness Oosterhout momentje ben je bij ons aan het juiste adres.

Wellness Oosterhout, even genieten bij Scorel No.37

Scorel No.37 is een wellness Oosterhout salon voor zowel mannen als vrouwen. Iedereen is bij ons van harte welkom, omdat wij vinden dat mannen en vrouwen hun huid goed moeten verzorgen. Na een fijne behandeling ga je de deur uit met een fris en schoon gezicht én met persoonlijk advies om je huid ook thuis goed te verzorgen. Wij zorgen voor jou zoals we voor onszelf zorgen. Na een behandeling bij Scorel No.37 bieden wij jou ook de mogelijkheid aan om thuis je gezicht te verzorgen zoals wij dat in de salon doen. Samen gaan we op zoek naar de fijnste producten voor jouw huid, zodat je huid er weer mooi uit gaat zien. Door de jaren heen hebben wij onze behandelingen steeds verder uit kunnen breiden. Hierdoor hebben al onze klanten vandaag de dag een ruime keuze uit diverse relax- en diep-reinigende behandelingen. Neem een kijkje op deze website en laat je verrassen door de vele gezichtsbehandelingen die wij je aanbieden. Bij Scorel No.37 zit je goed als je je gezicht, je lichaam, handen en voeten lekker wilt laat verzorgen. Want ook voor je voeten ben je bij ons aan het juiste adres. Aandacht besteden aan gezichtsverzorging vinden we heel normaal, maar we vergeten vaak onze voeten. Scorel No.37 is aangesloten bij de brancheorganisatie voor de pedicure. De pedicures die zijn aangesloten bij Pro Voet staan voor kwaliteit en hygiëne. Een likdoorn, ingegroeide nagel, blaren, schimmelnagels zijn allemaal vervelende klachten. Wij gaan graag met jouw voeten aan de slag. Onze voeten dragen ons de hele dag en het is dan ook zeker belangrijk dat je je voeten soms vertroetelt en goed verzorgt. Bij Scorel No.37 beschikken we over erkende diploma’s en werken we volgens strikte hygiënerichtlijnen. Wij dragen vakkundige zorg voor de algemene gezondheid van jouw voeten. Wij werken met de beste producten waardoor je met zachte voeten naar buiten loopt, maar ook thuis gebruik kan maken van onze producten. Als je thuis ook je voeten op de goede wijze verzorgt, dan kunnen we samen je voeten in topconditie houden! Bij iedere behandeling sluiten we af met een ontspannen voetenmassage. Dit is een massage met rustgevende oliën. Heerlijk ontspannend en goed voor de doorbloeding van jouw voeten.

Afspraak maken bij Wellness Oosterhout

Je bent bij Scorel No.37 in deskundige en vertrouwde handen voor het behandelen van je voeten en je gezicht. We werken in onze wellness salon alleen met topproducten, die hun werking hebben bewezen. Het zijn producten die we zelf ook gebruiken. Deze producten worden ook geadviseerd voor thuisgebruik en sluiten perfect aan op de behandeling die je van ons hebt gehad. Wil je graag een afspraak maken bij wellness Oosterhout? Ben je benieuwd naar onze behandelingen, wil je je huid goed verzorgen, heb je last van een onrustige huid of wil je af van je vermoeide voeten? Je kunt direct online een afspraak bij ons inplannen. Wij werken altijd op afspraak. Bij al onze behandelingen kun je gemakkelijk via de button reserveren met jouw agenda in de aanslag.