Afspraak maken of meer informatie?06-16383602

Scorel No.37, jouw wellness Oosterhout!

Jouw wellness Oosterhout. Voor Pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging.

Foto shop

Ben je op zoek naar een wellness Oosterhout?

Ben je op zoek naar een wellness Oosterhout? Ben je op zoek naar een schoonheidssalon waar je heerlijk kunt ontspannen in een fijne ambiance? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij wellness Oosterhout, Scorel No.37. Door de jaren heen hebben wij onze kennis en ervaringen steeds verder uit kunnen breiden, waardoor wij je vandaag de dag een ruim aanbod in verschillende wellness Oosterhout behandelingen kunnen aanbieden. Doordat wij mooi centraal gelegen zijn in Oosterhout zijn wij goed bereikbaar en kun je vrijwel direct parkeren voor de deur. Wij bieden je een ruime keuze uit verschillende behandelingen voor jouw handen, voeten en lichaam. Scorel No.37 is hét wellness Oosterhout adres waar we met passie zorgen voor jouw voeten en huid. Ben je benieuwd hoe je bij ons kunt ontspannen en welke behandelingen je bij ons kunt boeken? Neem dan direct een kijkje op onze website en laat je verrassen. Wij zien je aanvraag voor een behandeling graag tegemoet.

Foto shop

Schouder- en nekmassage bij wellness Oosterhout

Scorel No.37 biedt al haar klanten verschillende behandelingen aan voor gezicht, huid en voeten. Wij begrijpen als geen ander dat vervelende ongemakken verholpen mogen worden. Aan de hand van jouw wensen gaan wij op zoek naar een passende behandeling. Heb je last van ingegroeide teennagels, acne of wil je graag een oppepper voor je gezicht? Bij Scorel No.37 kan dat allemaal. Samen met schoonheidsspecialiste Susanne Gelissen kiezen wij de beste behandeling voor jouw huid. Daar voegen we de juiste verzorging, producten en adviezen aan toe en je huid zal stralender, gezonder en jeugdiger zijn dan ooit tevoren. Welke behandeling je ook kiest, wij bieden kwaliteit voor een betaalbare prijs en professioneel, vakkundig en eerlijk advies. Wij zorgen voor jou zoals we voor onszelf zorgen. Voor het vinden van pedicure, huidverbetering, beauty en verzorging ben je bij ons in goede handen.

Foto shop

Wellness Oosterhout biedt ontspannen ambiance

Bij Scorel No.37 doen we meer dan alleen behandelen. Wanneer je de salon uit gaat, heb je ook nog eens tips, advies en kennis over jouw specifieke huid te pakken. We werken in de schoonheidssalon alleen met topproducten die hun dienst hebben bewezen. Producten die we zelf ook gebruiken. Scorel No.37 is een salon voor zowel mannen als vrouwen met een zeer uitgebreid aanbod aan diensten, manicure, pedicure, wellness en schoonheidsbehandelingen. Wij werken te allen tijde op afspraak. Bij al onze behandelingen vind je een afspraakbutton waar je online een afspraak bij ons in kunt plannen.